Велики корак за мала стопала
У четвртак, 19. 10. учињен је први корак у пројекту „Кроз осмех до ђака првака“. Предшколци су могли да се упознају са учитељицама, радним амбијентом и духом школе, а и ми са њима. Зато смо га срдачно назвали „Упознајмо се“.
Садржао је две радионице. Прву су реализовале учитељице четвртог разреда Соња Илић и Сања Јовановић и учитељица Данијела Радовић, из продуженог боравка. Оне су са својим ђацима припремиле представу „Снежана и седам патуљака“ и показале да се у овој школи и учи, и игра, и ствара.
У другој радионици, коју су водили наставници физичког васпитања Иван Стебих и Срђан Ковачевић, предшколци су се надметали у духовито осмишљеним спортским играма „Кад границе не постоје, играмо се много боље“, био је мото ових игара које су захтевале окретност, маштовитост и досетљивост.
Победила је група васпитачица Весне и за награду ће добити диплому и лопту. Али, стање на табели може се потпуно променити већ у следећем кораку који смо заказали за новембар. Важно је да су сви предшколци и њихови родитељи из школе отишли са осмехом и да ћемо их већ сутра са осмехом дочекати, а баш он нас води до заједничког циља.